> bedrijven > advocatenkantoor-kazzaz-de-hoog-den-haag


Advocatenkantoor Kazzaz de Hoog Den Haag[Edit] (geen link naar bedrijfswebsite beschikbaar)
Activiteit: Advocatenkantoor
Plaats: Den Haag
Volledige naam: Advocatenkantoor Kazzaz-de Hoog
Bezoekadres: Luiksestraat 21
Postcode: 2587AL

Deze vermelding wordt onderhouden door: Sion

 
.

Laatste reacties betreffende ANDERE links
8 Apr 2009
Cortet Advocaten UtrechtAdvocatenkantoorUtrecht
Ik ben onlangs door Cortet Advocaten naar grote tevredenheid geholpen bij het oplossen van een juridisch geschil. Ik werd snel en accuraat geholpen tegen een zeer gunstig uurtarief. (Julietten van Gaalen Novice)
18 Mar 2009
Compander BV AssenAdvocatenkantoorAssen
Zg. onafhankelijk onderzoek naar oorzaak brand, verzekerd bij Univť. Helaas niet onafhankelijk want 100% eigendom van Univť, Compander blijft het onderzoek in opdracht van Univť traineren, en daardoor de gedupeerden financieel en emotioneel beschadigen, o.a. door smaad en laster. Politie onderzoek was na 5 dgn afgerond oorzaak van de brand een technische! Na 6 maanden nog geen enkel voorschot betaald zelfs niet voor bedrijfsschade voor de zakelijke kosten. (Henny Groote Novice)
26 Feb 2009
Bockmeulen Janzing Brink Advocaten WijchenAdvocatenkantoorWijchenPrijs: 179
Ook bij een zaak van een kennis van mij is dhr. Bockmeulen in opspraak geweest. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan nalatigheden en kan zich niet verplaatsen in de belangen van zijn client. Hij is hiervoor zowel door de raad van discipline als voor het hof van discipline op veroordeeld tot een berisping. (H Boersma Novice)
10 Sep
Bockmeulen Janzing Brink Advocaten WijchenAdvocatenkantoorWijchen
Een kennis van mij was client van mr. bockmeulen. In de letselschade zaak naar aanleiding van een ongeluk dat haar is overkomen, heeft hij haar belangen zeer slecht behartigd. Zij startte een klachten procedure tegen de heer Bockmeulen. De raad van discipline vond haar klachten op vier punten gegrond. De heer Bockmeulen kreeg een berisping. (scerpio Novice)